Dec 18, 2010

my gosh, it's live

Wat on earth i am doin' in this bizarre blog. Gotcha! aku bru buat blog la. Guys, i feel so nervous la nak mulakan benda baru ni. Saya budak baru belajar, ambik "mouse, click", kira tlg tunjukkan la...ok, kali ni, aku rse i more into myself. Kira ice-breaking la ni. Nama!? X payah la kot. I'm x-spm candidate...(just love to say those words tapi sedih, no uniform dah... aaarrrggghhh!) Interest in music...tgk je my email...maa_musicolic@yahoo.com...see, i told cha...mmg gile music btul, tapi the prob is salah eja, supposedly music-holic not musicolic...hahah...xpelah...

Actually, 1st time "terjebak" dalam blog industry makes me feel baru... baru!? Ape yg barunye? It's like a new world of me...haa, macam 2 la...papepun aku sebenarnye nak share story ngan korang. Aku baru buat cite...i need all of u to comment me...so-called bebel to me la...bleh ke? ..next post i'll uploadkn story 2 ye...

6 comments:

  1. MAA, background menarik :) stripes. semua okay!

    ReplyDelete
  2. thnks...hahah...nnt aku upload cte 2...

    ReplyDelete
  3. huhu..btul tu sherry..cntik..x sabo aku nk dgr citer ko lag....akak aku kate leh r upah ko wat blog choc aku...hehe...

    ReplyDelete
  4. lol...boleh gak...hahah...=)

    ReplyDelete
  5. sume ok....cantek....pling menarik mestilah background yg stripes tu...
    x sabar nak tunggu cite tu....
    ^_^

    ReplyDelete
  6. thnks tau mira...aku rse mybe esok aku letak cte 2...

    ReplyDelete