Dec 19, 2010

2 + 1 = ?

me again! Ahakh! arini aku gi jln2 kat mid valley megamall...*gile penuh tulis...lalalal...=P

10 am : aku naik lrt setiawangsa n headed to kl central...pergh! ramai gle! waktu kat dlm ktm otw to mid...kepala pintar aku ni kerap pikir pasal sume org kat sekitar aku...kire cm judge org la...org mcm ni, prangai mcm ni...org mcm 2, perangai cm 2...ok, aku sewel....hahah...=P

11.30 am : aku smpai mid...jumpe anissherry kat education fair...

betul2 kat booth taylor's college...jln punye jln...selesai!...next stop, romp...sherry n anis fight wit each other n komen psl laki...kate diorg, laki ssh pilih bju coz pilihan skit...aku juz agreed je la...coz mmg btul pun..xkate la yg laki demand/x minat fesyen...tp..kenyataan...jln punye jln...meet sherry's boyfriends, azeef n arif...
kami buat ANTM (means photoshot) kat santa's house...*actually, aku pun xtau ape nme tmpt tu tp byk pokok krismas...anis minat patung sotong...*credit 2 anis...next, kami jumpe rumaisak
Dia kte nmpk nadzmi...*ni rhsia tau, mai kte nadzmi hensem...alamak, kantoila mai!

1.45 pm : Narnia! aku sbnrnye dh lme xtgk narnia...yg first je aku tgk...lyn je la...

4 pm : it's over, babey! kami jumpe nadzmi ajiji...lol~...azizi...
n then, makan, aku ajak haziqah skali tapi she's wit her bf la...ala, spe x kenal....
lps makan...walked to bowling centre...penuh gile! Macam pasar malam! Pack! Aku mcm nak lemas...xjd main...=(

6.30 pm : berjln pulang...terserempak ngan thaqif...

dia bajet kitorg xnmpk dia...gotcha bro! setelah tumbuk2, slm2...aku, sherry, anis, azeef n arif g ktm n naik train...btw, aku jumpe haikal...
kwn lame wak2 f2...mule2 xkenal n then baru la ingat blek...bye haikal...naik train n reach home...penat tapi best! thnks sume...*black out

conclusion : aku jnji ngan 2 orang...+ aku 1...tapi akhirnye jumpe 1+2+2+1+1+1 = 11 org..wow, its all begin wit da word...coincident!!

=P

4 comments:

  1. hehe, kalau betul ada gossip girl in our world, confirm punya, dia akan text semua perjumpaan ni kat semua org.

    ReplyDelete