Dec 30, 2010

just a dream

29 Dec 2010

It's just a dream...tp the truth is...it can come reality, right?

Chee...ayat x bleh blah. sbnrnye, sje je buat cm 2...btw, aku smbut burfday
fai, villa, madno
kat klcc...madno couldn't be in kl...so, hnye ade V n F je la...aku smpai, 10.05 am....V, 11.15 am...F, 12.30 am...wow! letih tunggu je aku waktu 2...aku dh kira mcm hafal sume kedai kat klcc...maklumla, tawaf keliling klcc brape bnyk kali entah...gucci, couch, burberry, ape2 la...sume dh hafal...chee...so, slps jumpe diorg ber2, aku decide nak tgk wayang...u noe wat, kami tgk cite janin...imagine that! aku ni xla cerita-melayu-fan, tapi sje nak tgk coz nmpk mcm best je...pkl 2 pm, tygn kitorg...aku jln2 ngan diorg sblum pkl 2, cdg nak ajak
atie
skali tapi dia ngan buddies dia, aku cal thaqif, dia pulak ade driving exam, aku cal 
emily
dia pulak kat jb, so, kitorg ber 3 je la...aku pun terus ber-dreaming utk men-+ koleksi kwn aku, xde la jd ber 3 je, so, aku kind of challenge diorg ber 2 4 mingling ngan org kat sekitar...

aku cbr diorg 2 try kate :
eh, kitorg sikit je ni...boleh x kalo kitorg join korang...

kira nak join org (remaja) kat sekitar, n buat mcm dh kwn lame padahal bru je kenal...lol~ gile...

janin! wow! tajuknye bagi aku lawak n at the same time hebat! xtau kenape...habis je tgk cte 2...no komen...-___-

kitorg pun teruskn xtvt...cadang nak karaoke kat pavi...so, kitorg pun jln la ke sane...suddenly, V kate kwn sekeje dia (subway) kuar kat klcc gak...so, kitorg ingat nak ajak dia...rupenye bkn dia tapi diorg...ramai rupenye kwn kepada kwn V yg join jugak...kitorg suai kenal ngan diorg (ala2 minggu orentasi pulak) n walked to pavi...tp kitorg x jd nak karaoke coz diorg nak main bowling...so, kitorg pun pergila ts...waktu kat situ bru la kenal ngan lebih rapat ngan diorg...kwn sekeje V namenye Mad Lin...aku xtau kenape...name macam hukum tajwid (i'm so PAI right now!) kengkwn Lin ialah...ni yg aku ingat la...Jeff, Aziq (yg loooseeerrr main bowling...) Emir n yg lain aku xkenal...pas2, kitorg sume decide nak tgk wyg but me, V n F xjd coz nak balik...otw nak balik, kitorg makan kat mamak...kat bukit bintang...kitorg lepak smbil sembang ttg diorg (Lin n kengkwn Lin)...kitorg kate kan best kalo dpt kwn mcm diorg...mcm happy gile...nak kuar mcm senang je...x perlu wat event kat fb, call byk kali 4 confirmation...leceh! Diorg mcm : 

nak kuar? bile? sekarang...kejap, aku mandi jap...sejam agi aku datang. Senang kan!? X de la kene tnye parents dulu la, jauh la, byk hal la...kalo keje 2 x pe la or sumthing yg bleh di-consider...but, seriously, be friend wit people cm diorg sgt cooool...

next, we took the LRT n went home!

moral of the story :

jgn plan ur trip, x best...jd mcm kitorg...datang n decide waktu 2 gak...it's better!

ajak kwn yg berbeza waktu kuar or suruh kwn korg ajak kwn dia/diorg so boleh tambah koleksi kwn

ur dream will become reality if u wish n really try to achieve it...mcm aku coz aku nak kwn

lastly, life ur life sepenuhnye...we're young but it's not forever...kn?

k, la...got to go...chow! =)

music 4 y'all :

4 comments:

  1. sorie...typin error...live ur life..bkn life ur life...

    ReplyDelete
  2. haha aku suka paragraph b4 moral of the story :)

    ReplyDelete
  3. ai ai ai fai....kenalan baru ke huh...

    ReplyDelete