Feb 7, 2011

the declaration of me, mAa!

Ladies n gentlemen, i'm back, people...hahaha, sumpah rindu + kekok...maklumla, dh lame xtulis...ok la, actually, ade beberapa statementS aku nak cite ni...

#1 i just wanna say that, sorry bebanyak kat readers yang dh lame xbace the latest news on my blog. Sorry ye! =(

#2 aku dh masuk U, assignments boleh tahanla banyak...(tapi alasan je 2...haha....) So, it's difficult 4 me to keep updating my blog.

#3 new friends, new environment...pergh! awal2 awkward la gak..now, no more (kot)...hahah...aku kelas kat N24 (stay kat situ dr pagi smpai la petang, x tukar2 kelas)..jalan kaki dr hostel, retak tapak kaki aku bile jalan ke kelas...(agak) jauh la....=P

#4 UTM, sanjungan bangsa! (lirik lagu UTM)...nyanyi xsmpai 10 kali rasenye...

#5 Seksyen 2 kelas terbaik! hahah... fav routine: photoshoot!

XOXO : Calculus-lovers
#6 lepak PSZ (Perpustakaan Sultanah Zanariah)...on9-ing, FB-ing, YOUTUBE-ing...seksyen 2 fan club...hehe...

#7 cerita cupcake masih tergendala...sorie la, i'll upload it A.S.A.P!

#8 kengkawan COOL!

#9 i've learn a lot of new things. Some of them are learning from others..dun ever think that u're good enough...try to discover as much as u can about urself...strive 4 the excellent...accept others no matter who u r!

#10 the END, means c y'all next time! =)

2 comments: