Mar 18, 2011

chaos

pagi tadi aku blaja motor...=,=

looooosssseeeeerrrr!!!!!!

dh tua bangka baru nak blaja...hahahah...dh la td ramai org...malu dowh!

pastu, aku n cousin aku gi pasar tani (setelah sekian lama xgi)....jalan2...hujan...balik...naik ke rumah...panggil bapak aku. Nak gi damansara. Rumah aunty aku. Lama menunggu (bapakku xsiap agi). Aku call faiz. Lame gile kot xsmbg ngan dia. Dia skrang kat KMKN (kolej MARA kuala nerang). Orang hebat. biase la...hahahh...dia tengah study. isnin n selasa ada exam katanye. Sorry bro kaco ko! BTW, rindu ko...hahahah

faiz
Next, syida. sme gak. KMKNian! si hebat gak. =)
Dia lepak kat bilik felo...study.study.study. now, people used to call her screamo! hard core! suare pecah kalah aku!

syida (kanan)
N, vroom. Bertolak ke damansara.

Wait a secs, nak cite. td aku nak turun dr rumah. Jumpa ikan. Cuak! td mak aku suruh aku bwk brg groceries dr pasar tani. Adakah ade ikan skali!?? OMG! habislah aku. N bapak aku pun call mak aku, dia kate ade. Habislah aku!

=.=

Nasib baikla ade tp bukan la ikan itu yg dibeli. itu ikan lain. Yes, slamat. =)

Rupanya jiran tetangga punye. Ape daa.... buat chaos je!

M.O.T.S : sje nak ckp, skrang zaman sume nak senang, so aku pakai M.O.T.S so-called moral of the story.

Hahah, sengal!

Sebenarnye nak habaq mai ni, kite kenela peka ngan persekitaran. ambil tau kisah org lain. pe cte kwn2, kenela gak amik tau. N kisah ikan! jgnla jadi batu, nmpk n blah without any action. Learn from my mistake. Peka! Peka! n Peka! 

p/s : bukan peka kimia, physics, science or bio ye...hahah...

6 comments:

  1. nk belajar bwk moto??meh dtg umah aku meh..aku ajor ko..kehkehkeh!

    ReplyDelete
  2. HAHAH,,, alaa, moto sng je.. kacang!
    bdk pndi cam ko tk kn tak leh kot, ahakz!
    OMG! ko pegi pasa? haha..
    cam tak caye je,, =='JK

    ReplyDelete
  3. hampeh ko nafisah! hahahah

    ReplyDelete
  4. haha... muke ko tkde muke rajen lah,,,

    ReplyDelete
  5. aku yg tk tahu langsung bawak apa2 jenis kenderaan except basikal ni masuk kategori mana ehh? major loser? =.=

    MAA C.C.

    ReplyDelete
  6. hahah...dunno..ye ke....glee!! L

    ReplyDelete